GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

Bala Yoga

NAAM

Crescentia Heuvingh 

 

YOGA STUDIO

Bala Yoga (Bewustzijnscentrum Bala)

 

LOCATIE

Trompstraat 1, 1271 SX Huizen

 

OMSCHRIJVING

Bala is gevestigd in een sfeervol en laagdrempelig centrum in het groene hart van het Gooi. Onze lessen zijn kleinschalig en worden deskundig en met humor begeleid. Ben je nieuwsgierig en wil jij en/of je kind met yoga gaan beginnen en de houdingen op de yogamat of (rol)stoel gaan ervaren? Meld je aan voor een proefles je bent welkom!

 

YOGA VORMEN

Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Hatha Yin Flow, Tai Chi, Ademwerk, Stilte meditatie, Mindfulness.

Alleen voor vaste deelnemers.

 

TIPS VOOR THUISYOGA/ MOTIVATIE

Onthoud dat het doel van yoga is om je vitaliteit te behouden, niet om jezelf in de moeilijkste houdingen te persen. Maak gebruik van riem, blokken, (meditatie)kussen, dekens enz. Blijf gewoon lekker bij jezelf en voel waar jouw lichaam behoefte aan heeft zo groei je in de houdingen. Gaandeweg merk je wat werkt en niet werkt, wat goed voelt en wat minder goed. Nodig jezelf uit mee te bewegen met wat je tegenkomt op je yogamat en in het gewone leven. Juist nu je waarschijnlijk veel thuis zit, beweeg je minder en voel je je anders in lichaam en geest met alles wat er nu speelt. Yoga en meditatie kunnen je helpen hiermee om te gaan, en zo fysiek, mentaal en emotioneel in balans te blijven. 

Heb je een vraag, feedback, blessure of bepaald lesdoel? Ik vind het fijn je goed en veilig te begeleiden en hoor je graag. Let’s continue the journey together.

 

WEBSITE

www.balayoga.nl & www.bewustzijnscentrum-bala.nl