GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

Be Happy & Healthy

NAAM

Barbara Schriek

 

YOGA STUDIO

Be Happy & Healthy

 

LOCATIE STUDIO

Studio in Huizen, online Zoom lessen en Online Yoga Platform

 

OMSCHRIJVING STUDIO

Be Happy & Healthy is een online yogastudio met reguliere (yoga)lessen en een online platform waar je altijd in terecht kunt in je eigen tijd. In de studio in Huizen zijn er verdiepende workshops en cursussen of verdiepende yogalessen, zoals Cacao Ceremonie met Yin Yoga. Ook kom ik bij jou thuis!

 

VORM(EN) VAN YOGA

Vinyasa, Hatha, Power Yoga, Yin Yoga. En alle vormen die daarvan afgeleid zijn (Yin Yang, easy flow). Op dit moment ben ik ook bezig met een opleiding Restorative Yoga. Daarnaast leid ik yogadocenten op bij de AALO.

 

ONLINE LESSEN

Je kunt je aanmelden voor de Live Zoom lessen via https://www.momoyoga.com/yogahilversum/ en voor het online platform: Onlineyoga.behappyandhealthy.nl

 

TIP(S) VOOR THUISYOGA/ MOTIVATIE

Zorg dat je online les neemt van iemand waarmee je een klik hebt, anders ben je er snel klaar mee. Ook al zijn wij online, onze onderlinge band is nog steeds heel groot. Begin rustig met yoga en ga niet gelijk voor het ‘ideale plaatje’. Die is er namelijk niet. Vrijwel iedere houding is aan te passen naar jouw lichaam, dus luister daarnaar en ga niet te ver.

 

WEBSITE

www.behappyandhealthy.nl