Bliss Health

NAAM
Eigenaresse: Marieke Kisjes
Manager & yogadocente: Rebecca de Ligt

STUDIO
Bliss Health

LOCATIE STUDIO
Schoutenbosje 3, Laren

OMSCHRIJVING STUDIO
Bliss Health is een Healthfulness centrum waar we met persoonlijke aandacht en verbinding vrouwen willen begeleiden om gezonder, fitter, krachtiger en gelukkiger te worden. Bij ons kun je terecht voor een holistische benadering met betrekking tot gezondheid op het gebied van exercise, food & mind. Het uiteindelijke doel is om vrouwen in hun levensfase, fysiek en mentaal, in balans te brengen.

 

VORM(EN) VAN YOGA/PILATES/SPORT
Yin yoga, vinyasa yoga, pilates & hot yoga en hot pilates in de warmte cabine

ONLINE LESSEN
Gelukkig mogen wij alle lessen weer vanuit ons health centre geven. Er gaat immers niets boven de verbinding van het gezamenlijk doen van een practise. Echter hebben wij een heel scala van online lessen opgebouwd, waar je toegang tot krijgt wanneer je lid wordt van Bliss Health, zodat je -wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent of niet in de gelegenheid bent om naar Bliss te komen- toch altijd een les kan volgen van je eigen vertrouwde docent, van circuittrainingen en kickbokslessen tot meditaties & yin yoga. 

 

TIPS OM JE STUDIOLESSEN WEER OP TE PAKKEN 

Soms is het lastig om het sporten weer op te pakken wanneer je een tijdje niet of anders in beweging bent geweest. Yoga & pilates zijn dan mooie lessen om weer op een liefdevolle manier in beweging te komen. Het maken van een afspraak via de planningstool, of dat nu is voor een rustige practise of een uitdagende les, kan daarbij een goede motivatie zijn. Maak die verbinding en plan jouw favoriete les in, zodat wij jou verder kunnen motiveren en helpen met jouw persoonlijke doel, op welk vlak dan ook.

 

WEBSITE
www.blisshealth.nl