GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

Body and beyond

NAAM
Bianca Koppelle-Tinkhof

 

YOGASTUDIO
Body and Beyond – Yoga, Pilates, Meditatie, Voedingsadvies en Sportvasten

 

LOCATIE STUDIO
Huizen – Botterstraat 47

 

OMSCHRIJVING STUDIO
In onze fijne yogastudio in Huizen bieden wij een afwisselend lesprogramma. Met maximaal 7 deelnemers per les voegen wij net dat beetje extra toe waardoor het niet alleen bewegen of ontspannen is maar een totaal beleving wordt. Graag gaan we net iets verder om jou ook op andere manieren te stimuleren. Waardoor er ook op meerdere niveaus groei en ontwikkeling op gang komt. Bewustzijnsontwikkeling is namelijk iets dat onlosmakelijk bij onze 4 yogadocenten hoort en dat willen wij jou graag direct en indirect met heel veel plezier en liefde laten ervaren. Yoga is heerlijk, vooral als je een vorm kunt vinden die aansluit op jouw behoefte. Bij ons kun je beginnen met kiezen voor 1 van de twee grote stromingen: Wil je yin of wil je yang? Yin is meer ontspannen, verstillen en aarden. Yang is juist krachtig en in beweging. Een combinatie van Yin en Yang in een yogales is ook mogelijk. Bij ons kun je lekker uitproberen welke les het beste bij je past. Je bent van harte welkom een proefles mee te doen.

 

VORM(EN) VAN YOGA
Yin yoga, Flow yoga, Hot bikram Style yoga, Pilates, stretch & relax, yin/yang yoga, stoelyoga en Mindfulness

 

ONLINE LESSEN
Gratis via You Tube: Bianca Koppelle-Tinkhof of via Facebook: Online Yoga en Pilateslessen Body and Beyond.

Het zoom abonnement komt te vervallen. 

 

TIPS OM JE STUDIOLESSEN WEER OP TE PAKKEN

Het heeft soms even tijd nodig om het yoga ritme weer op te pakken. In het begin is het vooral gewoon doen, Tapas of discipline behoeven en naar de yogales gaan. Ook al heb je er misschien geen zin in. Wanneer jouw lichaam weer een paar keer de yoga beoefening geproefd heeft, gaat het er vanzelf om vragen en mis je het juist wanneer je niet naar de yogales kan. 

 

WEBSITE

www.bodybeyond.nl

 

IN MEMORIAM
Helaas heeft ons het droevige bericht bereikt dat yogadocente Bianca Koppelle-Tinkhof na een ziekbed veel te vroeg is overleden.
Bianca was een bevlogen, inspirerende en gedreven yogadocente en ondernemer. Wat een intens verdriet en gemis! We wensen haar familie, vrienden, docenten en leerlingen heel veel sterkte en kracht toe.
Haar yogadocenten (Edit, Ilone, Ronald en Kari) zetten de lessen voort bij Body and Beyond voort.