GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

Holibody

NAAM
Angela Hoogendoorn 

 

YOGA STUDIO
HoliBody Hilversum

 

LOCATIE STUDIO
Aan de gezelligste winkelstraat van Hilversum, de Gijsbrecht

 

OMSCHRIJVING STUDIO
HoliBody is zoveel meer dan alleen een yogastudio. Niet alleen kun je bij ons terecht voor een ruim aanbod aan groepslessen (yoga en non-yoga), maar ook voor Small group training, Personal training en Voedingsadvies. Een holistische aanpak van gezondheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.

 

VORM(EN) VAN YOGA
Dynamische yoga, zoals Vinyasa, Core Flow, Power Yoga en Pi-Yoga (combi van Yoga en Pilates); (Restorative) Yin Yoga; Pilates; Ballet Barre en Sculpt lessen.

 

ONLINE LESSEN, ZO JA WAAR KAN MEN DEZE VINDEN?
Wij bieden ons volledige lesrooster live én online aan via Youtube live (alleen via Momo yoga beschikbaar). Alle lessen kun je live meedoen, maar het voordeel van Youtube is dat je ze ook nog tot een week na aanvang (opnieuw) kunt doen. 

 

TIP(S) VOOR THUISYOGA/ MOTIVATIE
Plan je beweegmomenten in en probeer je daar ook zoveel mogelijk aan te houden, of je nou weer lekker naar de studio komt of er (nog even ) voor kiest om online mee te doen. En blijf onthouden hoe goed het voor je is. Je voelt je altijd beter na een les! Of dat nou een zachte of krachtige les is, 10 minuten of een uur, alles is beter dan niks doen! Blijf goed voor jezelf  zorgen, juist nu zo essentieel!

 

WEBSITE

www.holibody.nl