GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

Nicolette Anna Yoga

NAAM

Nicolette Anna

 

NAAM STUDIO

NicoletteAnna

 

LOCATIE

Huizen

 

OMSCHRIJVING STUDIO

Intieme, warme en relaxte ruimte voor kleine groepen. Ontspannen, onthaasten thuiskomen

 

VORM VAN YOGA: 

Healing yoga, ontwikkeld door Nicolette vanuit de Raja yoga

 

ONLINE LESSEN

Die zijn te vinden op mijn YouTube kanaal

 

TIP(S) VOOR THUISYOGA: 

Houd het simpel en makkelijk voor jezelf. start met een of twee houdingen. Zelf vind ik het prettig om een korte serie te doe die ik dan naar behoefte kan uitbreidenn, dan heb ik een afgerond geheel en hoef ik tijdens de oefeningen niet na te denken. De 5 Tibetanen zijn heel fijn! Zie ook mijn YouTube kanaal.

 

WEBSITE

www.nicoletteanna.nl