GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

Pilates in movement

NAAM
Maritza Marbus

STUDIO
Pilates in movement

LOCATIE STUDIO
Bij Pilates in Movement kun je op 2 verschillende locaties in Weesp terecht voor je Pilatestraining.

In hartje Weesp, op de Achtergracht voor lessen op de Reformer en de Chair. Op de Pampuslaan volg je de Pilates groepslessen.

Verder kunnen privé of duo trainingen op aanvraag aan huis gegeven worden. 

OMSCHRIJVING STUDIO
In de knusse studio op de Achtergracht staan de fantastische Reformer en Chair. Specialistische Pilates apparatuur voor Privé trainingen. Deze lessen zijn voor jou op maat gemaakt onder professionele begeleiding van een teacher trainer. Bel gerust voor informatie of bezoek de website.

In de andere studio op de Pampuslaan is ruimte voor Pilates mat groepslessen. Om de lessen uitdagend, afwisselend en doelgericht te maken, maken we regelmatig gebruik van de Pilatesbal, de foamroll, Pilatesring, gewichtjes of elastiek. Een heerlijke lichte ruimte waarin geavanceerde lucht-verversing aanwezig is. 

VORM(EN) VAN PILATES
Pilates voor alle niveaus, Pilates level 1 voor starters, Pilates Advanced, Pilates in Sports, Pilates early birds, Pilates Reformer, Pilates Chair.

Groepslessen en privé trainingen.

ONLINE LESSEN
De live-stream lessen via ZOOM bleken zo’n goed alternatief dat we deze optie bij de hand houden en gebruiken wanneer nodig.

TIPS OM JE STUDIOLESSEN WEER OP TE PAKKEN
Voor sommigen is het een drempel om je les weer op te pakken maar bedenk dat Pilatestrainingen bijdragen aan een gezonde leefstijl. Juist nu:)

Tijdens de Pilates les beweeg je bewust en gebalanceerd vanuit een krachtig centrum. Je wint aan souplesse en kracht.

Breng aandacht en concentratie naar alles wat er gebeurt in je lichaam. Beweeg vanuit je ademhaling tijdens de Pilates les. Dit alles is zó belangrijk voor het opbouwen van onze weerstand en welzijn!

BUITEN PILATES

Met uitzicht over de rivier de Vecht worden er regelmatig Pilates buiten trainingen gepland. Heerlijk diep ademen met al die frisse lucht om ons heen! Uiteraard bij mooi en droog weer.

WEBSITE
www.pilatesinmovement.nl