GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

Yoga in de Tuin

NAAM

Michael Hulst

 

YOGA STUDIO

Yoga in de tuin

 

LOCATIE STUDIO 

Yoga in de Tuin ligt aan de rand van Kortenhoef, tegen ’s Graveland en Hilversum aan. Adres: Emmaweg 86, Kortenhoef

 

OMSCHRIJVING STUDIO

De studio is een voormalig atelier en ligt in het midden van een prachtige beschutte tuin. In de zomer worden er ook buiten yoga en yoga zomerweken gegeven. Naast yoga kun je hier terecht voor holistische massagetherapie, coaching en trajecten voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

VORM(EN) VAN YOGA 

In de 18 jaar dat ik nu yogalessen geef heb ik daarin mijn eigen stijl ontwikkeld. Het uitgangspunt is Hatha yoga, maar voor mij gaat yoga verder dan rek, kracht en ademoefeningen. Mijn voornaamste doel is om je te verbinden met de stilte in jezelf. Daarvoor neem ik je graag mee in het zonder oordeel observeren van je lichaam en geest. Het wordt stil in je hoofd. Je gaat open staan voor een ‘tijdloze’ ervaring die kan leiden tot een diepe ontspanning. 

 

ONLINE LESSEN

Alle online lessen zijn vervallen en worden weer op locatie gegeven.

 

BUITEN YOGA

De lessen in de ochtend zullen in de tuin gegeven worden en bij regen in de tent. De avondlessen zullen in de studio plaatsvinden.

 

TIP(S) VOOR THUISYOGA/ MOTIVATIE

Volg op een vast moment in de week een online yogales met een voor jouw prettige docent in een vertrouwd groepje. De meeste mensen weten wel dat yoga erg lekker kan zijn, maar vaak gun je het jezelf niet om hier thuis tijd voor te maken. Een online yogales op een vast moment kan zo een stok achter de deur zijn om deze ruimte toch voor jezelf te creëren.

 

WEBSITE

www.michaelhulst.nl