GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

Yoga Loft

NAAM

Marloes Winkel

 

YOGA STUDIO

YOGA LOFT Hilversum

 

LOCATIE STUDIO

YOGA LOFT Hilversum is zeer centraal gevestigd tegenover het CS aan de rand van het centrum op Schapenkamp 110 te Hilversum 

 

OMSCHRIJVING STUDIO 

YOGA LOFT Hilversum is een sfeervolle yogastudio met twee prachtige ruime zalen, een behandelruimte en een afgesloten tuin welke ruimte bieden voor verschillende lesvormen, zowel in groepen als voor privéles en massages. YOGA LOFT Hilversum is een yogastudio waarbij de sfeer ongedwongen is en er voor zowel de beginnende yogi als de meer ervaren yogi geschikte lessen zijn. De lessen worden gegeven met veel persoonlijke aandacht door gekwalificeerde yogadocenten.

 

VORM(EN) VAN YOGA

vinyasa flow, yin yoga, meditatie, yin yang yoga, easy flow, restorative yoga, yoga nidra, Birkram Style en flow yoga

 

ONLINE LESSEN

Een aantal van onze lessen blijven wij ook online aanbieden. Daarnaast staan er voor leden een aantal lessen On Demand, lekker makkelijk wanneer je bijv. op vakantie bent.

 

BUITEN YOGA

Wij hebben het geluk om over een prachtige privé tuin te beschikken bij de yogastudio. Wanneer het mooi weer is zullen er veel van onze lessen buiten plaats vinden.

 

TIPS OM JE STUDIOLESSEN WEER OP TE PAKKEN

Gun jezelf de tijd en de ruimte om te wennen aan de lessen in de studio maar probeer weer met regelmaat te komen. Online les volgen is heel prettig wanneer het niet anders kan, echter gaat er niks boven de persoonlijke aandacht van onze docenten. Het volgen van een yogales in de studio geeft echt een diepere beleving. 

 

WEBSITE

www.yogalofthilversum.nl