GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

Yoga Me

NAAM

Estella Derkx

 

YOGA STUDIO

Yoga Me

 

LOCATIE STUDIO

Neuweg 134 Hilversum Zuid, om de hoek van de Gijsbrecht

 

OMSCHRIJVING STUDIO

Yoga Me Hilversum biedt heel veel yin yoga, we willen graag yinste yogastudio zijn met vrijwel elke dag minimaal 1 yin les. Omdat er zoveel stress is in de wereld willen we met een uitgebreid yin aanbod (voor particulieren en in bedrijven met yin-in-business) wat meer ontspanning brengen in ieders leven. Er zijn yin lessen in de echt vroege ochtend, maar ook midden op de dag en laat in de avond. Naast veel yin is er ook easy en vinyasa flow, Mind-Walk voornamelijk voor bedrijven. Daarnaast vind je bij Yoga Me nog steeds zwangerschapsyoga en ouder en kind yoga.

 

VORM(EN) VAN YOGA

Dus voornamelijk yin yoga. En dan diverse “vormen” van yin yoga: regulier, xl yin (eens in de paar maanden), yin voor de rug, yin-intensive (komt binnenkort op het rooster), pila-yin (komt binnenkort op het rooster). Daarnaast is er easy en vinyasa flow en Mind-Walk. Naast les geven voor particulieren in de studio en/of online richten we ons ook op bedrijven.

 

ONLINE LESSEN

Zeker geef ik op dit moment online lessen. Daar zijn we meteen na 16 maart mee begonnen en ik denk dat we daar voorlopig nog mee doorgaan. Uiteraard het liefst in combinatie met de live lessen. De lessen kunnen dan in de studio of vanaf thuis gelijk en live gevolgd worden via Zoom. Aanmelden voor de live en ook de online lessen gaat via onze eigen app. De link hiervoor vind je op de homepage. In de app koop je ook je lessen (proeflessen, strippenkaarten, passepartouts voor onbeperkt lessen), boek je de lessen en ontvang je de link naar de live te volgen Zoom-meeting. Een of twee proeflessen volgen zijn een mooi begin om met Yoga Me kennis te maken.

 

TIP(S) VOOR THUISYOGA/ MOTIVATIE

Als yinste yogastudio is mijn belangrijkste doel om ontspanning zo veel mogelijk te delen. Inspiratie kun je halen op de (yin)-yogamat. Maar het belangrijkst is natuurlijk dat je wat je leert kunt toepassen in je dagelijkse leven. Een proces van bewust worden van jouw eigen balans tussen yin en yang, toestaan dat je zo nu en dan best even uit mag, misschien je leven iets anders organiseren zodat er echte quality time voor jezelf is, je fysieke houding structureel verbeteren, structureel beter leren ademen, en zo meer. Verbeter de wereld en begin bij jezelf vind ik een mooi motto. Ik hoor van mijn klanten die al een poosje met yin bezig zijn dat het ze op veel fronten helpt, fysiek maar eerst en vooral mentaal.

Het mooie van deze tijd is dat velen thuis voor zichzelf een yogaplek gemaakt hebben. Soms niet ideaal maar het is wel een eigen plek. Ik nodig je uit dat ook voor jezelf te regelen.

 

WEBSITE

www.yoga-me.nl