GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

YogaToday

NAAM
Isolde Zandee

 

YOGA STUDIO
Yogacentrum YogaToday

 

LOCATIE STUDIO
Weesp

 

OMSCHRIJVING STUDIO
YogaToday zit in het centrum van het vestingstadje Weesp aan rivier de Vecht in de prachtige Laurentiuskerk. Centraal staan gezondheid, welzijn, vitaliteit, rust, respect, vrijheid en plezier. Je kunt er veel yogastijlen beoefenen vanuit onze visie dat iedereen andere behoeften heeft en anders gebouwd is.

 

VORM(EN) VAN YOGA
Lesvormen: Hatha, Vinyasa, Kundalini, Yin, Critical Alignment, Yoga Nidra, Iyengar, Yin Yang, Coreflow, Mindfulness, Silver(ouderen) Stoelyoga, Restorative, Zwangerschapsyoga, Qigong
Speelse Yoga: Aerial, Acro, Kinderyoga, Peuter- en Dreumes, Wobbelyoga 

 

ONLINE LESSEN
Naast de studiolessen blijven we op verzoek van onze leerlingen ook online.  Veel van onze lessen geven we hybride. Dus studioles wordt  gelijk livestream uitgezonden. Alleen de docent is in beeld dus je kunt zonder cameravrees gewoon in de studio komen. Al onze livestreamlessen staan een week op On demand. Dan kan je de lessen doen wanneer je wilt. En we blijven ook specials opnemen voor op On demand. Er staan mooie series op om van te leren. We vinden het stiekem toch wel mooi dat we zo ook mensen aan fijne lessen helpen die (soms)  liever thuisblijven of moeten thuisblijven.

 

BUITEN YOGA

Buitenyoga is net een minivakantie, daarom geven wij dit al zeker 10 jaar! Op fijne plekken zoals in De Heetuin van Weesp, op het plein in de voormalige kerktuin naast onze studio en in juli en augustus ook op zondagen het strand 

van Muiderberg. Kijk in het lesrooster waar er wanneer buiten les is.

 

TIPS OM JE STUDIOLESSEN WEER OP TE PAKKEN

Je zult weer even moeten wennen om in een groep te zijn. Geef je brein even de tijd daarvoor en probeer gevoelens als angst of irritatie of wat dan ook niet te serieus te nemen. 

Neem doekjes mee die je over je props kunt leggen voor de hygiene.

En kom vooral weer genieten !!!

Veel studiolessen geven we hybride, zodat als het een keer niet lukt te komen je thuis kunt blijven meedoen.

 

WEBSITE
www.yogatoday.nl