GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

Yogaworkx

NAAM

Monique Oudejans-Opreij

 

YOGA STUDIO

Yogaworkx

 

LOCATIE STUDIO

Ik verwelkom je graag in de prettige yogaruimte op de Wakkerendijk in Eemnes en in hartje Baarn in een lichte dansstudio. 

 

OMSCHRIJVING STUDIO

Wekelijkse zijn er groepslessen bij ‘Yogacentrum Eemland’ in Eemnes en bij Marut in Baarn. Wanneer het weer het toelaat, worden lessen buiten aangeboden. Bij bedrijven en scholen in de omgeving van Het Gooi geef ik yoga op locatie en een privé les voor 1-4 personen is ook een mogelijkheid. 

Daarnaast zijn er periodiek yoga weekenden op prachtige locaties in Nederland en als het weer mag ook in het buitenland. 

 

VORMEN VAN YOGA

Mijn lessen variëren wekelijks en zijn gebaseerd op een thema / focus. De yogavorm daarbij is wisselend hatha, yin, vinyasa en yoga nidra. Tevens mag ik me nu voorstellen als Greenhabit Certiefied Pro. Een fantastisch ‘all-around programma’ om je veerkracht terug te krijgen/te behouden. 

 

ONLINE LESSEN

In een besloten groep wordt er momenteel nog online yoga aangeboden. Het ontvangen van een opname met muzieklijst behoort momenteel zeker tot de mogelijkheden. 

 

TIPS VOOR THUISYOGA/ MOTIVATIE

Leg je yoga mat naast je bed zodat je je meteen voelt uitgenodigd om de dag te starten met ademhalingsoefeningen e/o asanas. Evenzo passeer je de mat alvorens je gaat slapen 😉 Yoga op je bureaustoel is ook een optie om de drempel te verkleinen je ertoe te zetten gedurende de dag. 

 

WEBSITE

www.yogaworkx.nl