Yogi Marly

NAAM

Marleen Bontekoe

 

YOGA STUDIO

Yogi Marly 

 

LOCATIE

Online en op locatie

 

OMSCHRIJVING

Zonder adem geen leven! Maar de kwaliteit van je ademhaling is ook belangrijk. Het gaat er niet alleen om dát je ademt, maar ook hóe je ademt. Te veel, te snel, oppervlakkig, onregelmatig, ingehouden of zelfs het gevoel hebben soms helemaal niet te ademen….herkenbaar? Je hebt het misschien niet altijd door, maar je manier van ademen heeft veel invloed op hoe je je voelt.

Bij Yogi Marly leer je geen heftige technieken, maar juist hoe je weer gewoon ontspannen kan ademen tijdens je dagelijkse bezigheden. Dit leer je in de 10-weekse Training Adem in Balans en tijdens de Yin & Breathe yogalessen, waar je focust op het ontspannen van je ademspieren en het vertragen en verzachten van je ademhaling. Dit verbetert de zuurstofopname op celniveau met alle gezondheidsvoordelen tot gevolg.

 

VORMEN VAN YOGA EN ADEMTRAINING

Conscious breathing

Buteyko

Pranayama

Yin & Breathe (yin yoga i.c.m. ademoefeningen)

Stoelyoga

 

TIPS VOOR THUISYOGA/ MOTIVATIE

In plaats van jezelf elke dag een uur yoga of meditatie op te leggen, doe gedurende de dag regelmatig korte incheck-momentjes bij jezelf. Leg even alles neer waarmee je bezig was, focus op je lichaam en geef jezelf een korte adempauze. Al is het maar 2 minuutjes, je gaat het verschil echt merken!

 

WEBSITE

www.yogimarly.nl

NAAM
Stephanny Turton-Kat

 

STUDIO

Art of Movement

 

LOCATIE STUDIO
Art of Movement is gevestigd in een uniek Dudok pand Old School Projects aan de Eemnesserweg 107 in Hilversum.

 

OMSCHRIJVING STUDIO
Twee prachtig lichte klaslokalen bieden de ruimte voor verschillende les vormen zowel in kleine groepen als privé, cranio sacrale behandelingen en lichaamsgerichte coaching sessies. Een persoonlijke aanpak en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal.

 

VORM(EN) VAN YOGA/PILATES/SPORT
Bij Art of Movement geven we lessen op basis van de Pilates methode en aanverwante methoden zoals als Myofascial release technieken, Anatomie in Motion, Franklin Methode.

 

ONLINE LESSEN
We geven livestream lessen in groepen en privé, de groepslessen zijn via onze site te vinden en te boeken, de privé livestream lessen gaan op afspraak en te boeken via mail.

 

TIP(S) VOOR THUISYOGA/ PILATES/ MOTIVATIE
“It can be useful to remind oneself that 60 minutes out of 24 hours is
possible to spend for your practice” Als je deze tijd voor je zelf neemt ben je meer verbonden, gefocussed, energieker en soepeler. Het resultaat is een soepel en krachtig lijf met een heldere geest!

 

WEBSITE

www.artofmovement.nl