GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

GooiseYogascholen.nl

Voor alle yogascholen in het Gooi

op zoek naar yogakleding, een yogamat op props? Klik hier

Studio Balans

NAAM

Marleen Bontekoe

 

YOGA STUDIO

Yogi Marly 

 

LOCATIE

Online en op locatie

 

OMSCHRIJVING

Zonder adem geen leven! Maar de kwaliteit van je ademhaling is ook belangrijk. Het gaat er niet alleen om dát je ademt, maar ook hóe je ademt. Te veel, te snel, oppervlakkig, onregelmatig, ingehouden of zelfs het gevoel hebben soms helemaal niet te ademen….herkenbaar? Je hebt het misschien niet altijd door, maar je manier van ademen heeft veel invloed op hoe je je voelt.

Bij Stdio Balans leer je geen heftige technieken, maar juist hoe je weer gewoon ontspannen kan ademen tijdens je dagelijkse bezigheden. Dit leer je in de 10-weekse Training Adem in Balans en tijdens de Yin & Breathe yogalessen, waar je focust op het ontspannen van je ademspieren en het vertragen en verzachten van je ademhaling. Dit verbetert de zuurstofopname op celniveau met alle gezondheidsvoordelen tot gevolg.

 

VORMEN VAN YOGA EN ADEMTRAINING

Conscious breathing

Buteyko

Pranayama

Yin & Breathe (yin yoga i.c.m. ademoefeningen)

Stoelyoga

 

TIPS VOOR THUISYOGA/ MOTIVATIE

In plaats van jezelf elke dag een uur yoga of meditatie op te leggen, doe gedurende de dag regelmatig korte incheck-momentjes bij jezelf. Leg even alles neer waarmee je bezig was, focus op je lichaam en geef jezelf een korte adempauze. Al is het maar 2 minuutjes, je gaat het verschil echt merken!

 

WEBSITE

www.studio-balans.nl